Sanna som har varit proffesionell styrelseledamot under flera år genomgick i slutet av 2018 styrelseutbildningen Rätt fokus i Styrelsearbetet utformad av StyrelseAkademien.

- Jag har ju arbetat i styrelse några år. Det är både roligt och viktigt att bidra i arbetet att stötta våra företag. Att ha en certifierad styrelseutbildning är ju också ett sätt att ge trygghet till de företag som anlitar oss.

Jag funderade innan utbildningen på hur jag skulle kunna ta vara  på och förankra kunskapen ytterligare på djupet. Det resulterade i en plan.

För att förankra kunskapen på bästa sätt skrev jag ner mina frågor innan styrelseutbildningen och tog upp dem under utbildningen. Det bidrog till bra diskussioner, även om jag gissar att Dr Daniel Yar Hamidi (som undervisade oss) tyckte jag var en aning frågvis...

Jag valde sedan att avvakta nästan två månader  med att skriva tentan. När jag sedan skrev den var jag mån om att göra det grundligt och tog tid på mig. Målet var att läsa på ordentligt ytterligare en gång för att förankra kunskapen ordentligt på djupet.

- Nu ser jag fram emot att under Februari 2019 att gå styrelseordförandeutbildningen. Målet är ju en djup kunskap som jag kan dela med mig av i mina uppdrag med företagare.

Tryck på bilden nedan för att se hela certificatet: