Styrelsearbete
Styrelsearbete
och Advisory Board

Kort om Sanna

Sanna har ett stort intresse för att förbättra samt utveckla företag. Hon  stöttar löpande i strategifrågor för en rad företag och arbetar dagligen med att förbättra och förfina deras möjligheter. Hon har en bakgrund med 27år i teknikbranschen varav åtta år som VD och delägare i familjeföretaget. Hon arbetar med profesionella styrelseuppdrag bl.a. som andre vice ordförande för SINF, Svensk Industriförening. Sanna är certifierad styrelseledamot, har läst till styrelseordförande, är delaktig i flera styrelser även som rådgivare och brukar ha en förmåga att inspirera. Sanna har ett stort intresse för industrin och kan röra sig i olika grupper, allt från styrelserummet till arbetaren på verkstadsgolvet. 

Hon har kapacitet att tidigt se trender och vad som är på gång i branschen. Hon är också en positiv lagspelare som brukar ha en god inverkan på arbetsklimatet i gruppen. Hennes fallenhet att uppmuntra drivkrafter hos människor, spetskunskap inom digitalisering och marknadsföring och hennes kommunikationsförmåga gör henne till ett viktigt tillskott för klimatet i styrelserummet.

Läs mer om Sannas
Läs mer om Sannas
erfarenheter

En inspirerande entreprenör -  innovativ och kompetent resurs

“Sällan man träffar en så engagerad och inspirerande entreprenör som Sanna. Har haft förmånen att arbeta tillsammans med henne i Sinf´s styrelse, hon är en innovativ och kompetent resurs med djupa kunskaper inom marknadsföring och digitalisering. Sanna skulle vara en tillgång i alla team och företag med behov av modernisering. Kan varmt rekommenderas.”

Johan Andersson
CEO Horns och ordförande i Sinf - Svensk Industriförening

Gedigen erfarenhet
Gedigen erfarenhet

Positiv med härlig drivkraft, det finns alltid struktur och strategi

”Sanna är riktigt bra! Jag har haft förmånen att få jobba med Sanna och följa hennes entreprenörskap under flera år. Som entreprenör och företagare har hon en härlig drivkraft, kanske en mix av nyfikenhet, kreativitet och målfokus. I tankarna finns alltid en struktur och strategi. Har du en fråga får du alltid ett relevant svar. Hennes positiva grundsyn gör samarbete roligt, stimulerande och aktivt.

Anders Ekdahl
CEO at The Labyrinth Public Affairs, entreprenör och styrelseledamot i flertalet bolag

 

 

Kontakta Sanna

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial