4 olika föreläsningar
4 olika föreläsningar
av Sanna Arnfjorden Wadström
4 olika föreläsningar
4 olika föreläsningar
av Sanna Arnfjorden Wadström

1. Så lyckas du i ägarskiftet & generationsskiftet

Föreläsningen tar upp vanliga fallgopar och misstag i ägarskiftet. Misstag som ofta leder till problem långt senare. Få strategier och hjälp hur företaget skall lyckas i generationsväxlingen och vad man skall fokusera på vid rätt tidpunkt.
Går igenom de 7 stegen som man måste gå igenom för att lyckas i sitt generationsskifte och ägarskifte. Vänder sig till företagare och familjeföretag som planerar, genomgår eller precis genomgått ägarskifte.
Här står mer om föreläsningen.
Här kan du läsa mer om vad föreläsningen tar upp. 
"Vilken fin, inspirerande föreläsning.
Du berör verkligen din omgivning"

 

 

 

 

"Du är så engagerande.
Tack Sanna för en bra dag."

 

 

"Det du gör för företag/företagare är
verkligen imponerande.
Du gör skillnad!"

 

2. Inspirationsföreläsning - Framtidens möjligheter

Vänder sig till företagare, ger stöd, inspiration och perspektiv till vikten av modernisering och utveckling. Vi står i en ny tid som kräver nya perspektiv och snabb rörlighet. Såhär hänger ditt företag med på resan.
Inspireras och våga ta steget in i den nya tiden med alla de möjligheter som finns. Nu skapas enorm potential för både bra affärer, nya möjligheter och samarbeten.
Låt dig inspireras och se möjligheter och nya perspektiv, ditt företag har resurser, tag vara på det, våga och utveckla, Framtiden erbjuder fantastiska möjligheter!
Inspireras och våga ta steget in i den nya tiden med alla de möjligheter som finns i den nya tiden. Det finns enorm potential för både bra affärer, nya möjligheter och samarbeten.

 

 

 

 

 

"En digital transformation skapar alltför ofta två läger, den ena gruppen som är teknikentusiaster som gärna testar och är med på den nya resan - medan det finns de som är mer restriktiva. Sanna Arnfjorden Wadström påtalar vikten av att kommunicera varför vi digitaliserar och inte enbart skapar en känsla av digitalisering för digitaliseringens skull."

"Stort tack för att du, på ett briljant sätt, lyfte fram vikten av ledarskap och planering vid digital transformation"

 

3. Att bryta mot normen - Inspirationsföreläsning

Mycket av det du lärt dig kommer snart vara förlegat. Första steget till att lära om, är att våga erkänna att man är dålig på vissa saker. Det kommer stärka dig och din omgivning. Tillsammans stärker man varandra. Högt i tak ger kreativa team.
En inspirernade föreläsning om att bryta mot normen i en ny tid, om att våga göra tvärt om både privat och på jobbet.
Sanna berättar personligt om den digitala tiden om misstagen hon gjorde, som många fastnar i, och hur man kan göra istället. Hon kommer prata om att vara osäker och att bryta mot normen. Om vikten av att lyssna på sig själv och våga göra det man tror på i en ny tid. Vad som kommer krävas av oss framåt, om kreativitet och att våga utmana och göra tvärt om.

 

Att bryta mot normen i digitaliseringen

 

"Om vikten av att lyssna på sig själv och våga göra det man tror på i en ny tid. Att våga tänka tvärtom, sammanfattar seminariet med fokus på förändringsarbetet och att bryta normen. Tack Sanna Arnfjorden Wadström för ett energigivande föredrag.

 

 

4. Våga satsa på det du brinner för - Inspiration till Entreprenörsskap

Föreläsning om att jobba med dina drömmar, kämpa och att känna sig dålig och våga endå. Om driv och hur enkelt det är att "kasta sig ut".
Man måste våga för att vinna. Sanna tar upp flera exempel ur verkliga livet om hur små medel kan bli stora.
Genom att gå utanför din bekvämlighetszon kommer du utvecklas och inspireras att våga mer.
Vänder sig till dem som behöver inspireras till extreprenörstänk, skolelever, arbetssökande, kvinnor, Ung Företagsamhet och andra som önskar en extra skjuts på vägen för att våga och tro på sig själv.
Du är bättre än du tror!

Önskar offert på föreläsning

 

 

Vad kan vi hjälpa dig med?