Inspiration
Inspiration
att ta steget
5 föreläsnings - moduler
5 föreläsnings - moduler
av Sanna Arnfjorden Wadström
Moderera
Moderera
panelsamtal

För företagen:

 

 

1. Trendspaning- Våga framtiden

Vi lever i en utmanande tid där många bromsas av lågkonjunktur, dyra inköpspriser och krig men nu finns enorma möjligheter. För dig som vågar finns nya vägar just nu, det gäller att vara snabb och våga. Hitta affärsmöjligheterna, få statistiken som utmanar men också ger möjligheter inspiration och perspektiv. Om vikten av modernisering och utveckling. Hänger ditt företag med på resan? Vi står i en ny tid som kräver nya perspektiv och snabb rörlighet.
Inspireras och våga ta steget in i den nya tiden med alla de möjligheter som finns. Vi går mot ett utmanande 2024 men det finns också en rad möjligheter, nu skapas enorm potential för både bra affärer, nya möjligheter och samarbeten. Framtiden utmanar men erbjuder nya vägar...

 

2. Nya Underlevernatörsbarometern

Senaste siffrorna från Underlevernatörsbarometern brukar vara en tidig indikator på vart företagen är på väg och vad som händer framåt. Här kan man se tidiga svängningar och förbereda företaget för risker men också möjligheter. Målet är att ta marknadsandelar och våga omställning.

 

3. Kompetensbristen - locka nya medarbetare

Idag har många arbetsgivare rekordutmaningar. Hur gör ni för att locka nya medarbetare?
Inspirationsföreläsning om hur man som företagare bör jobba för att behålla sina medarbetare och locka nya. Få verktygen och råden som med enkla medel kan få er verksamhet att bli den mest attraktiva arbetsplatsen på er ort.

Denna föreläsningsmodul kan byggas på med workshop och vägledning för varje företag för att nå längre.

 

 

 

 

 

 

 

4. Så lyckas du i ägarskiftet & generationsskiftet

Populär föreläsning som tar upp vanliga fallgropar och misstag i ägarskiftet. Misstag som ofta leder till problem långt senare. Få strategier och hjälp hur företaget skall lyckas i generationsväxlingen och vad man skall fokusera på vid rätt tidpunkt.
Går igenom de olika stegen som man måste gå igenom för att lyckas i sitt generationsskifte och ägarskifte. Vänder sig till företagare och familjeföretag som planerar, genomgår eller precis genomgått ägarskifte.

"Det du gör för företag/företagare
är verkligen imponerande."
"Sanna gör ett professionellt intryck på mig
och lyckas på ett entusiastiskt sätt inspirera och engagera!

Självledarskap:

Du kan mer och kan nå längre än du tror- VÅGA

5. Att hitta rätt i yrkeslivet - Inspirationsföreläsning

Inspiration för ungdomar, tjejer att våga ta mer plats i yrkeslivet och satsa på det man egentligen vill och tror på. Om att hitta sina drömmar och våga satsa på dem.

Sanna berättar personligt om misstagen hon gjorde, vad många fastnar. Här får du verktygen hur man kommer vidare. Sanna blir idag kontaktad av många  som söker vägar framåt och kommer prata om att vara osäker och att bryta mot sin omgivnings förväntningar. Om vikten av att lyssna på sig själv och våga göra det man tror på i en ny tid. Du kan mer än du tror helt enkelt.

En föreläsning för att peppa ungdomar, tjejer, och flyktingar att våga mer, ta mer plats men också att våga stå upp för det som är rätt för dig och din väg framåt.

 

6. Kickstart för flyktingar i Sverige - Inspiration och vägledning

Så får du snabbt jobb i Sverige. Som flykting eller ny i Sverige är det inte alltid lätt att komma in på arbetsmarknaden. Sanna har integrerat och haft flyktingar i sitt hem  och har slussat många flyktingar ut i arbetslivet. Hon är kan mycket om Ukrainska flyktingar och hur det är som kvinna att komma till ett nytt land. Här får du de viktiga råden för att komma i arbete.

Det handlar om integration och att bygga ett nätverk, ett liv i Sverige, men också om att kämpa hårt och våga visa upp sina styrkor för att komma in rätt i Svenska samhället.

 

 

 

 

Önskar offert på föreläsning