Inspiration
Inspiration
att ta steget
4 olika föreläsningar
4 olika föreläsningar
av Sanna Arnfjorden Wadström
Moderera
Moderera
panelsamtal

För företagen:

 

"Du är så engagerande.
Tack Sanna för en bra dag."

 

"Stort tack för att du, på ett briljant sätt, lyfte fram vikten av ledarskap"

 

1. Kompetensbristen - så lockar du rätt medarbetare

Idag har vi rekordutmaningar att hitta rätt arbetskraft. Hur gör ni för att locka rätt medarbetare?
Inspirationsföreläsning om hur företagare hittar rätt medarbetare, vad man kan göra för att locka och behålla sina medarbetare och hur man lockar nya. Få verktygen och råden som med enkla medel kan få er verksamhet att bli mest attraktiva på orten.

 

2. Inspirationsföreläsning - Våga framtiden

Vänder sig till företagare, ger stöd, inspiration och perspektiv men bottnar även i statistik. Om vikten av modernisering och utveckling. Vi står i en ny tid som kräver nya perspektiv och snabb rörlighet. Hänger ditt företag med på resan?
Inspireras och VÅGA ta steget in i den nya tiden med alla de möjligheter som finns. Vi går mot ett utmanande 2024 men det finns också en rad möjligheter trots krig, höga inköpspriser, hög ränta, brist på kapital och sämre orderingång. Nu skapas enorm potential för både bra affärer, nya möjligheter och samarbeten. Framtiden utmanar men erbjuder nya vägar!

 

4. Så lyckas du i ägarskiftet & generationsskiftet

Populär föreläsning som tar upp vanliga fallgropar och misstag i ägarskiftet. Misstag som ofta leder till problem långt senare. Få strategier och hjälp hur företaget skall lyckas i generationsväxlingen och vad man skall fokusera på vid rätt tidpunkt.
Går igenom de olika stegen som man måste gå igenom för att lyckas i sitt generationsskifte och ägarskifte. Vänder sig till företagare och familjeföretag som planerar, genomgår eller precis genomgått ägarskifte.

1. Nya Underlevernatörsbarometern

Senaste siffrorna från Underlevernatörsbarometern brukar vara en tidig indikator på vart företagen är på väg och vad som händer framåt. Här kan man se tidiga svängningar och förbereda företaget för risker men också möjligheter. Målet är att ta marknadsandelar och våga omställning.

 

 


"Sanna gör ett professionellt intryck på mig och lyckas på ett entusiastiskt sätt inspirera och engagera!

 

 

 

 

 

 

 

"Vilken fin, inspirerande föreläsning.
Du berör verkligen din omgivning"

 

 

 

 

 

"Det du gör för företag/företagare är
verkligen imponerande.
Du gör skillnad!"

 

Önskar offert på föreläsning

4. Inspirationsföreläsning - Våga satsa stort

Inspiration för tjejer att våga ta mer plats i yrkeslivet och satsa på det man egentligen vill och tror på. Om att hitta sina drömmar och våga satsa stort på dem.

Sanna berättar personligt om misstagen hon gjorde, vad många tjejer fastnar i och hur man kommer vidare. Hon blir idag kontaktad av mycket tjejer som söker vägar framåt och kommer prata om att vara osäker och att bryta mot normen. Om vikten av att lyssna på sig själv och våga göra det man tror på i en ny tid. Vad som kommer krävas av oss, om att hitta rätt och att våga utmana sig.