Skapa fler affärer
Skapa fler affärer
Marknadsför er rätt
Maximera er synlighet
Maximera er synlighet
till en låg kostnad

"

Djupa kunskaper inom marknadsföring och digitalisering 

“Sällan man träffar en så engagerad och inspirerande entreprenör som Sanna. Har haft förmånen att arbeta tillsammans med henne i Sinf´s styrelse, hon är en innovativ och kompetent resurs med djupa kunskaper inom marknadsföring och digitalisering.
Sanna skulle vara en tillgång i alla team och företag med behov av modernisering.
Kan varmt rekommenderas.”

Johan Andersson
CEO Horns och ordförande i Sinf

Syns ni för lite?

få hjälp att nå ut i för er rätt medier

Såhär blir ni bättre 

BESTÄLL MARKNADSPLAN

 

Vi ger er en handlingsplan så ni kan öka er omsättning:

Vi kartlägger er marknadsföring idag. Intervjuar er för att förstå era mål, tankar och ert nuläge kring företaget. Vi tittar igenom nuvarande kanaler, föreslår förbättringar och lägger fram förslag på frekvens ni bör jobba med i de olika medierna. Vi föreslår nya kanaler om de passar er bättre och ger förslag på hur ni bör arbeta i medierna för att få en maximal effekt.

Sanna har en mycket god känsla för hur man kommunicerar i moderna medier och bygger fina relationer. Hon har alltid ett stort kundfokus, och arbetat mycket med marknadsföring, digitalisering och marknadsstrategier. Sanna har även ovanligt skarp förmåga att bygga relationer även på nätet.

Ni får ett målinriktat kompetent stöd att vässa och spetsa till er marknadsföring. Hon är en mästare på att hitta företagets möjligheter och får ert företag att sticka ut och synas genom att bygga på era styrkor…

Expertis för modern marknadsföring
Expertis för modern marknadsföring
Internet
Hemsida
Google
Tidningar
Utskick
LinkedIn
Facebook
Instagram
Twitter

" Klok och kunnig personlighet, viktigt stöd vid teknikval och strategier

“Sanna är en tillgång i varje företag, under en period av en omfattande förändringsresa där med teknikval och strategier har Sanna varit ett återkommande och viktigt stöd med sin kloka och kunniga personlighet.”

Jonas Tannerstad
Örebrobostäder

Syns mer i media
Syns mer i media

Bearbeta den moderna marknaden med små ekonomiska medel

Sanna jobbar mycket med framtidsbevakning, utvecklar och förfinar hela tiden varje kanal utifrån just ditt varumärke. Hon har en bakgrund som marknadsförare, kommunikatör där hon utvecklat hemsidor,  sociala medier, nyhetsbrev och hantering av media och tidningar. Hon har även som VD lett mjukvaruutveckling samt webbutveckling och genom sina många år i teknikbranschen har hon en mycket god känsla för digitaliseringen och framtiden. 

Sanna är en mycket duktig kommunikatör i olika medier, hon har mångårig erfarenhet av kundmöten, seminarier, mässor och har dialog med pressen. Hon har ett brinnande intresse för företagande och digitaliseringens möjligheter. Hon vet hur man med små ekonomiska medel framgångsrikt syns massivt.

 

 

Fråga Sanna: